Yoga    Holistisk yoga    Retreats    Massage    Meditation    Sound Journey
    

 

Om företaget

Kontakt

 

 

Lite om mig

2003 gick jag en massageterapeututbildning som gav mig nya pusselbitar i livet. Massage är ett bra verktyg som finns för att läka kroppen. Jag lär mig ständigt nya sätt. Under utbildningen provade jag yoga för första gången och den pusselbiten föll också på plats. Yogan blev en stor del i mitt liv.
Har provat olika yogaformer, så min yoga blandas av Hathayoga, Ashtangayoga, Holistisk yoga – enligt Ulrica Gulz och Holistisk Hormonyoga – enligt Ulrica Gulz. För mig är yoga en meditation i rörelse, där jag hittar friden och djupet i mig själv. Lär känna min kropp.

Finner ständigt nya pusselbitar i yogan. Fördjupar mina kunskaper med kurser och går under lära hos Maria Boox, www.mariaboox.com i Ashtanga yoga.
Har utbildat mig till lärare i Holistisk yoga – enligt Ulrica Gulz (HY) och Holistisk Homonyoga – enligt Ulrica Gulz (HHY). Kärnan i Holistisk yoga är att med hjälp av närvarande, mjuka, enkla, yoga- och andningsövningar släppa kamp och prestation. I närvaro möta sig själv som den du är. Att skapa förutsättningar för ett gott liv, oavsett fysiska och emontionella förutsättningar.

Jag vill att alla ska kunna träna yoga hos mig och därför anpassas den efter förmåga.
Alla ska känna sig varmt välkomna och trygga.

Det finns mycket glädje i att yoga !

Rosa Åkerman
Yogalärare
Certifierad Massageterapeut

info@kroppsreconden.se
tel 070-240 70 76